https://www.linkedin.com/jobs2/view/86779924

Cervino erbjuder lösningar och kompetens inom Tåg, Flyg Försvar & Underhåll och IT&Telekom. Som litet snabbväxande företag behöver vi nu förstärkning av vårt team.

Bolaget präglas av god stämning, hög kompetens och prestigelöshet. Vår verksamhet bedrivs på ett situationsanpassat sätt, vilket gör att du kommer uppleva det lilla bolagets flexibilitet samtidigt som vi kan erbjuda möjligheten att arbeta med uppdrag inom några av Sveriges största organisationer. Företaget har moderna lokaler, centralt i Stockholm, Göteborg och Oslo. Vi söker nu kollegor som brinner för något/några av våra fokusområden.

Tjänsten

Cervino söker konsulter som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Vi behöver förstärkas med bland annat Projektledare, Underhållsspecialister och Analytiker
Vi söker dig som tycker det är utvecklande att arbeta med verksamhetsförändringar. Du har god analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i kundernas verksamhet och det uppdrag du är satt att lösa. Du har minst 5-8 års erfarenhet inom ditt specialområde och har relevant akademisk examen och/eller bakgrund som officer.

 

Vi ser att du har någon eller helst några av följande erfarenheter:

  • Projektledning av komplexa projekt
  • Branschkunskaper från flyg, tåg, försvar eller marin
  • Djup kunskap om underhåll av komplexa materielsystem
  • Erfarenhet av affärsystem (IFS, SAP, M3, AMOS, Maintenix eller liknande)
  • Erfarenhet av komplexa förändringsprojekt

 

Som person trivs du att arbeta i ett team samt ha eget ansvar över ditt resultat. Självklart gillar du att dela med dig av dina kunskaper och är öppen för att lära av andra. Egenskaper som vi fäster särskild vikt vid är följande:

  • Engagerad och självgående
  • Resultatdriven och affärsmässig
  • Prestigelös med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team
  • God kommunikativ förmåga

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och potential.

Ovan tjänster är placerade i Stockholm men vi söker även personer till våra kontor i Göteborg och Oslo. Tjänsterna kan kräva resor och du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi erbjuder
Vi tror att ett ständigt lärande är en nödvändighet för att inte stagnera i utvecklingen och erbjuder därför dig som medarbetare kompetensutveckling och en personlig utvecklingsplan för att maximera din potential. Vi tror att hårt arbete lönar sig och det tror vi även att du gör. Samtidigt värdesätter vi en balans i tillvaron och att du precis som vi uppskattar en aktiv fritid.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.cervino.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan! Har du frågor kontakta gärna Fredrik Ekstrand

Tel 0733 999356 eller rekrytering@cervino.se