Letar du efter ett utmanande och roligt arbetsklimat där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete?

Ta nästa steg i din karriär och ta del av det utmanande och roliga arbetsklimat som vi erbjuder. Som anställd hos oss så har du själv stora möjligheter att påverka ditt arbete och själv bestämma vilka nya utmaningar du vill ställas inför.

Cervino Consulting erbjuder lösningar och kompetens inom IT & Telekom, Flyg & Försvar och Produktion & Logistik. Eftersom vi för närvarande ser stor efterfrågan från våra kunder behöver vi nu ytterligare utöka vårt team.

Tjänsten

Cervino söker nu personer som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Vi behöver förstärkas med konsulter inom projektledning, kravhantering och förvaltning, företrädesvis med erfarenhet från IT & Telekom.

Vi söker dig som tycker det är utvecklande att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du har god analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i kundernas verksamhet och det uppdrag du är satt att lösa. Du har minst 2-5 års erfarenhet inom ditt specialområde och relevant akademisk examen.

Vi ser att du har någon eller helst några av följande erfarenheter

· Erfarenhet av PM3, ITIL

· Teknisk projektledning

· Kunna föra dialog med kunder och ta fram krav på ny/förändrad IT-lösning.

· Projektledning vid implementation av komplexa IT-lösningar

· Erfarenhet av agil metodik (Lean, Scrum, etc.)

· Certifiering inom relevant område är meriterande (PMI, IPMA, ITIL, PM3)

Som person trivs du att arbeta i ett team samt ha eget ansvar över ditt resultat. Självklart gillar du att dela med dig av dina kunskaper och är öppen för att lära av andra. Vi tror att du har följande egenskaper:

· Engagerad och självgående

· Resultatdriven och affärsmässig

· Prestigelös med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team

· God kommunikativ förmåga

Tjänsterna är placerade i Göteborg men våra uppdrag är inte begränsade till närområdet och resor kan förekomma. Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du utvecklas och maximera din potential?

Vi tror att ett ständigt lärande är en nödvändighet för att inte stagnera i utvecklingen och erbjuder därför dig som medarbetare kompetensutveckling och en personlig utvecklingsplan för att maximera din potential. Vi tror att hårt arbete lönar sig och det tror vi även att du gör.

På Cervino jobbar du i ett sammansvetsat team som gillar att ha kul och hitta på roliga aktiviteter med arbetskollegor i både Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vi ger dig förutsättningarna sedan är det bara du själv som sätter gränserna för vad du vill uppnå!

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida: www.cervino.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan på rekrytering@cervino.se Har du frågor kontakta gärna Martin Wallén på telefon 0708305102.